Framtidensyrken - inom skola och förskola

Tänk dig en skola som är öppen för alla. En skola som står för nyfikenhet, nytänkande och närhet. En skola som erbjuder bredd, valfrihet och kontinuitet för alla åldrar. En skola som vill göra skillnad och skapa möjligheter. En skola som Norrköpings Skola, kort och gott.

 

Fördelar för dig som arbetar som pedagog inom skola och förskola i Norrköpings kommun:

Introduktionsutbildning för dig som är ny på jobbet

Som nyanställd lärare eller pedagog i Norrköpings kommun får du gå en introduktionsutbildning. Utbildningen omfattar både mentorskap och utbildningsinsatser och sker under utvalda tillfällen under året. Tillfällena omfattar bland annat värdegrund, IKT-stöd (information, kommunikation och teknik) och extra anpassningar, ledarskap i klassrummet, pedagogiska planeringar samt bedömning och betygsättning. Syftet med utbildningen är att du ska få en bra start och känna trygg och förberedd i ditt nya uppdrag.

Karriärmöjligheter

Här kommer det komma mer text om karriärmöjligheter.

Centrala stödfunktioner

Här kommer det komma mer text om centrala stödfunktioner.

Kompetensutveckling

Här kommer det komma mer text om kompetensutveckling.

Läs mer om generella förmåner för alla anställda i Norrköpings kommun

 

Verksamhetsidé för Norrköpings förskolor

Förskolorna i Norrköping arbetar utifrån en gemensam verksamhetsidé, som är ett verktyg för att uppfylla förskolans uppdrag. Verksamhetsidén knyter an till övergripande mål och styrdokument som till exempel utbildningskontorets uppdragsplan. Här har vi formulerat sex ställningstaganden som pekar på dit vi ska och den utveckling vi ska åstadkomma. I filmen nedan berättar förskolechefer och verksamhetschefer om verksamhetsidén. Här kan du också ta del av materialet.

 

Se lediga jobb inom skola och förskola i Norrköpings kommun

Läs om vad några medarbetare inom skola och förskola tycker om sina arbeten och hur det är att arbeta i Norrköpings kommun