Mer än ett jobb

Norrköpings kommun är en stor arbetsgivare med många olika verksamheter, intressanta jobb och spännande utvecklingsmöjligheter. Här arbetar ungefär 11 000 medarbetare som varje dag skapar en bättre vardag för Norrköpingsborna.

Vi skapar vår framtid varje dag

Hos oss får du möjlighet att utvecklas hos en trygg arbetsgivare med bra arbetsvillkor, förmåner och gott ledarskap men också möjlighet att göra intern karriär och lära dig nya saker. Det händer mycket i Norrköping. Hela staden vibrerar av expansionskraft, kultur, kreativitet, kunskap och upplevelser. En redan stark tillväxt får extra energi av den nya höghastighetsjärnvägen Ostlänken och alla byggprojekt som den för med sig. Allt fler företag väljer att etablera sig här och varje dag växer vi med nya invånare. Framtidsperspektivet innebär fantastiska möjligheter för vår kommun.

Känslan av att bidra. Möjligheten att påverka

Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Alla medarbetare ska känna stolthet och uppskattning för sitt arbete. Tillsammans gör vi stor nytta – och vi gör det bra! Vi ger oss själva chansen att tänka, lära nytt och bli bättre, både som människor och som organisation. Vi trivs med gemenskapen. Vi inspireras av framtidstron och känner trygghet i vår vardag. Allt det här gör Norrköpings kommun till en arbetsplats för kompetenta, nyfikna människor som vill ha mer än ett jobb.

Läs mer