Jobba med oss
i Norrköpings kommun

Jobba inom samhällsbyggnad

Daniel och Julia står mot en stenmur och tittar in i kameran.

Vi bygger dagens och framtidens Norrköping, vill du vara med?

Vi skapar dagens och morgondagens Norrköping, och står just nu inför en omfattande stadsomvandling. Nya stadsdelar växer fram, Ostlänken kommer till staden och ny centralstation ska byggas liksom Inre hamnen – det största stadsutvecklingsprojektet i vår stads historia.

"Jag har uppmuntrats att utvecklas åt det håll jag har velat. Norrköping är en modig kommun, det tilltalar mig att man vågar satsa på utmanande projekt", säger Julia Stenström Karlsson.

Julia Stenström Karlsson är projektledare inom stadsutveckling, möt henne och kollegan Daniel Hildén i en intervju om att jobba på Norrköpings kommunlänk till annan webbplats.

Gör ditt exjobb hos oss!

Du som studerar är viktig för Norrköpings kommun. Vi behöver alltid färsk kunskap och nya idéer. Läs mer här om hur du kan göra ditt exjobb hos oss.öppnas i nytt fönster

Läs mer om stadsutveckling

  • Inre hamnenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster: Läget direkt vid strömmens rinnande vatten, de nya kanalerna in i området, kajpromenaderna, badplatserna och en framtida småbåtshamn gör Inre hamnen till en plats att längta till.
  • Next:Norrköpinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster: Resan mot framtiden har börjat för Norrköping. I vår framtidsvision tar vi sikte på år 2035.
  • letscreate.norrkoping.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster: Skyltfönstret för vår stad och kommun. Fyllt med allt spännande som sker inom stadsutveckling, näringsliv, universitetsliv och i det dagliga livet för varje Norrköpingsbo.